Vizyon-Misyon

Fırat İlhan Okulları özel yetenekli gençlerin:

• Analitik Zeka
  • Yaratıcı Zeka
  • Kişisel ve Organizasyon Becerileri
  • İnsani değerlerinimükemmelleştirmek için kurulmuştur.

Okullarımızda hem grup dersleri hem bireysel derslerle öğrencilerimizin özel yeteneklerini geliştiriyor, fark edilmemiş yeteneklerini de keşfedip işliyoruz. İşinin ehli öğretmenlerle bize emanet edilen gençleri, onları istek ve yeteneklerine göre eğiterek geleceği tasarlayıp inşa edecek, katma değeri yüksek ürün geliştirecek, dünya çapında bireyler olmalarını sağlayacak biçimde yabancı dil bilgileri, akademik ve insani donanımlarını mükemmelleştirmek için çalışıyoruz.
Türkiye’nin her bölgesi ve her sosyo-ekonomik çevresinden okulumuzda okuyan ve 2021’den itibaren dünyanın pek çok yerinden okulumuzda okuyacak öğrencileri eleştirel-çok yönlü düşünmeye açık, alternatif geliştiren, sorunlara çözüm üreten, evrensel barışa katkı sağlayacak, yer yüzünü daha yaşanabilir kılacak, dünyanın kaynaklarını en verimli ve gelecek kuşakları da düşünerek sarf edecek biçimde eğitmek temel görevimizdir.