Bizi Daha İyi Tanıyın

DELİ Bilim&Sanat Fırat İlhan Okulları Tarihçesi

DELİ Bilim&Sanat Fırat İlhan Okulları olarak, 2000 yılında Türkiye ve dünyanın ‘’en iyi ortaokul ve lisesi’’ ni yaratmak; puanı yüksek, eğitim kalitesi düşük ünlü okullara alternatif oluşturmak amacıyla Fırat İlhan kuruculuğunda, mütevazı bir katta deneysel saha çalışmaları yapan Denge Eğitim Dershanesi adıyla faaliyete başladık. Özgün sistemimiz, yüksek öğrenci ilgimiz, saygı ve sevgiye dayalı disiplin anlayışımız, çok güçlü öğretmen kadromuz sayesinde açıldığımız yıl olağanüstü ilgi gördük. İlk yılın sonunda gösterdiğimiz büyük başarı sayesinde kayıtlarımızı her yıl çok kısa sürede doldurduk. 2007 yılında açacağımız lise için alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. 2014 yılından itibaren lise eğitimi vermeye başladık.

Öğrencilerimiz, mezunlarımız arasında yaptığımız eğilim yoklamasıyla küresel marka olma amacımıza en uygun isim olan DELİ Bilim & Sanat ismini seçtik. Denge Eğitimin isim hakkını Şubat 2019 yılında devredip bu markayla ilişkimizi kestik.
Mart 2019’da Türkiye ve dünyanın birçok yerinde çok parlak kariyerdeki yüzlerce mezunumuzu DELİ BİLİM&SANAT çatısı altında topladık. Türkiye ve dünyada üstün yetenekli bilim, sanat, spor insanlarını yetiştirmek için DELİ BİLİM&SANAT adı altında okullar, tesisler kurmayı kararlaştırdık.

3 Mart 2019’da Tahran Caddesi No:24 GOP / ANKARA adresindeki yerleşkemizde yayın, dil, Ar-Ge merkezi; Karşıyaka Mahallesi 1154. Cadde No: 15 Taşpınar-Gölbaşı / ANKARA adresindeki muhteşem yerleşkemizde ortaokul ve lise hizmeti vermeye başladık.

2021 yılında Gastronomi-Tarım Lisemiz ve Yaz Okulumuzu faaliyete geçireceğiz.

Başarı Sırrımız

• Çok iyi öğretmen kadromuz

• %100 üniversite yerleştirme başarımız

• Çok iyi yabancı dil eğitimimiz

• Dünya çapında bilimsel-sosyal etkinliklerimiz

• İleri düzey okuma-yazma etkinliklerimiz

• Güçlü mezunlar birliği ve sosyal çevremiz

Fırat İlhan Okulları

• DELİ BİLİM&SANAT Fırat İlhan Ortaokulu
  • DELİ BİLİM&SANAT Anadolu Lisesi
  • DELİ BİLİM&SANAT Fırat İlhan Gastronomi-Tarım Lisesi

Dünya Çapında Bir Ekol

DELİ BİLİM&SANAT; bütün dünyada barış, huzur, çözüm ve saygınlığa katkı sağlayan çok önemli bir eğitim kurumu olarak yaşamaya devam edecektir.