Ortaokul

Fırat İlhan Ortaokulu

DELİ BİLİM & SANAT Fırat İlhan Ortaokulu, özel yetenekli gençlerin analitik, yaratıcı zeka ve yeteneklerini  en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak için kurulmuştur. Gençlerin 13-18 yaşlarında projeci, üretken olmaları için gerekli temel matematik, geometri, dil, sanat, spor eğitimini onlara ortaokul yıllarında veriyoruz. Düzenli çalışma, okuma, beslenme, spor alışkanlığı kazandırdığımız gençlerimizin sabır, tevazu, diğerkamlık değerlerinin gelişmesi; çevre bilinçlerinin yükselmesi için onlara staj yaptırıyor, pek çok sosyal sorumluluk projesinde görev veriyoruz. Okullarımızda hem grup dersleri hem bireysel derslerle öğrencilerimizin özel yeteneklerini geliştiriyor, fark edilmemiş yeteneklerini de keşfedip işliyoruz. İşinin ehli öğretmenlerle bize emanet edilen gençleri, onları istek ve yeteneklerine göre eğiterek geleceği tasarlayıp inşa edecek, katma değeri yüksek ürün geliştirecek, dünya çapında bireyler olmalarını sağlayacak biçimde yabancı dil bilgileri, akademik ve insani donanımlarını mükemmelleştirmek için çalışıyoruz.

10.000 metrekare açık, 3000 metrekare kapalı alanı, tam teşekküllü bilim, sanat, spor tesisi donanımı olan Fırat İlhan Ortaokulunda toplam 128 öğrenciye 30 öğretmenle hizmet ediyoruz. Okulumuza  her yıl 32 öğrenci kabul ediyoruz. Aday öğrencilerimizi her yıl ocak-şubat aylarında Türkçe, İngilizce, Matematik sınavları ve mülakata tabi tutuyoruz. Sınavlarımızda başarılı olan öğrencilerimize kesin kayıt hakkı tanıyıp okulumuza kabul ediyoruz. 2020 yılında ortaokulumuza 600 öğrenci başvurmuş, sadece 28 öğrenci kabul edilmiştir.

Fırat İlhan Ortaokulunda

8 öğrenci % 100 burslu

16 öğrenci % 75  burslu

40 öğrenci % 50 burslu

40 öğrenci % 25  burslu

24 öğrenci burssuz eğitim görmektedir.

Öğrencilerimize ortaokulumuzda verdiğimiz dersler için lütfen sitemizdeki Dersler – Ortaokul dersleri bölümüne bakınız.

Okul Bilgileri

Ortaokul

Karşıyaka Mahallesi 1154.cadde No:15 Taşpınarı
Gölbaşı ANKARA

info@deli.com

Pazartesi – Cuma 09:00 – 18:00

Fırat İlhan Ortaokulunda En İyi Eğitimi Almak İçin Hemen Başvurun.